Livscoaching

Livscoaching är ett kraftfullt och bra verktyg när det finns något i ditt liv du känner dig redo att förändra, oavsett om det handlar om att förverkliga en dröm eller bryta en dålig vana.

Livscoaching hjälper dig att styra dina tankar istället för att du styrs av dem och ger dig nya insikter så att du lättare kan se och ta fler möjligheter och ta dig förbi fler hinder.

Så här skriver ICF Sverige på sin hemsida:

"ICF definierar coaching som ett samarbete mellan klient och coach i en tankeväckande och kreativ process som inspirerar klienten att maximera sin personliga och professionella potential. Coachen arbetar med utgångspunkten att klienten är expert i hans eller hennes liv och arbete och ställer därför frågor istället för att ge råd. (...) Coaching används för att hitta lösningar på problem och göra det som är bra ännu bättre."

Tystnadslöfte och konfidentialitet är en självklarhet – redan från första samtalet.

Observera! Lider du av depression eller stark ångest bör du uppsöka en samtalsterapeut, kurator eller psykolog istället för en coach.


Så säger några som tidigare samtalat med mig

"Mycket är tack vare dig! Oavsett vad så har jag dina ord och tankar med mig varje dag. Känslan av att inte ge upp. Känslan av att jag kan."

– Johanna, 32


"Mina samtal med Ronnie har gett mig en klarhet och förståelse för mina egna tankar. Ronnie har även tagit fram verktyg som har hjälpt mig att blicka mot en ljusare framtid!"

– Lina, 22


"Coaching är något som jag tycker fler borde ta hjälp av. Att få chansen att bolla, vända och vrida samt även till viss del få sina tankar lite provocerade är väldigt viktigt för att hålla ens personliga utveckling igång. Genom Ronnie fick jag hjälp att både formulera frågor som jag knappt visste jag hade, samt hitta mina egna svar."

– Elin, 30